Bucketlist

Ik zou zo graag nog …
We zijn vaak geneigd om dromen die we hebben uit te stellen. De dagelijkse sleur en bezigheden zijn hier veroorzakers van. Dingen die we écht willen doen, verdwijnen vaak naar de achtergrond onder het mom van ‘Dat komt nog wel’. Als je beseft dat je mogelijk een beperkte levensverwachting hebt is het moment daar. Je wilt zolang het nog kan mooie dromen waarmaken. WensIntens stelt alles in het werk om jouw laatste doelen te bereiken en wensen te verwezenlijken aan de hand van een bucketlist.

 

Alles wat je nog wilt beleven
Een bucketlist is een door jezelf samengestelde lijst met activiteiten en doelen die je in je leven een keer gedaan of volbracht wilt hebben. Grote en kleinere dromen wisselen elkaar hierin af. Enkele voorbeelden van grote wensen zijn parachutespringen, een verre reis maken, een luchtballonvaart of met dolfijnen zwemmen. Bij kleinere wensen kun je denken aan een fotoshoot met je geliefden of paardrijden op het strand. Een ander bijzonder onderdeel op jouw bucketlist kan een Tour de Memoires zijn waarbij je een bezoek brengt aan allerlei voor jou belangrijke plekken in je leven: huizen waar je woonde, scholen waar je studeerde, de plek waar jij je partner ontmoette of waar je kinderen geboren zijn.

Samen jouw dromen waarmaken
Wat je doelen of wensen ook zijn, WensIntens helpt je bij zowel het opstellen van een persoonlijke bucketlist als bij de uitvoering hiervan. Samen zorgen we ervoor dat je écht geleefd hebt en dat je al je dromen waarmaakt.