Flessenpost

Post bij bijzondere gebeurtenissen
Het is zo fijn als geliefden deel uitmaken van je leven, meedelen in vreugde, steun bieden bij verdriet en aanwezig zijn op bijzondere momenten: als we ons diploma halen, gaan samenwonen, trouwen, een huis kopen of een kindje krijgen. Maar helaas is de werkelijkheid soms anders dan we gehoopt hadden. Je hebt mogelijk een beperkte levensverwachting. Na je overlijden kunnen je nabestaanden achterblijven met gevoelens van verdriet en enorm gemis. Hoe bijzonder is het voor jouw dierbaren als ze, nadat jij het leven verlaat, op speciale momenten tóch nog iets van jou ‘horen’? WensIntens verzorgt tot 3 jaar na overlijden post aan nabestaanden. Ze ontvangen een filmpje, foto, kaart, brief of een lieve attentie van jou op voor hen bijzondere momenten, zodat je er toch een beetje bij bent. Zowel voor de ontwikkeling als voor de bezorging van onder meer een film, kaart of brief aan nabestaanden staan wij aan je zijde.

brief aan nabestaanden

Levenservaring, liefde en adviezen doorgeven
WensIntens weet als geen ander waar nabestaanden tegenaan lopen na het overlijden van een naaste. Vaak gaat het hier niet over praktische dingen, maar over wezenlijke vragen over het leven. Is het niet mooi als je de vragen kunt beantwoorden waarmee kinderen en jong volwassenen vaak blijven zitten bij het ouder worden. Ze kunnen jou de vragen niet meer stellen, maar toch krijgen ze jouw levenservaring, liefde en adviezen door. Wij onderzochten de vragen die kinderen in elke levensfase hebben en hieruit is een lijst met zestig vragen gekomen. Jouw antwoorden verwerken we in een speciale film of in boekvorm en bieden we je dierbaren aan nadat jij het leven verlaat.

In eerlijkheid sterven
Zijn er in je leven dingen voorgevallen die om opheldering vragen? Waarover je de waarheid niet kon vertellen of waarover je überhaupt nooit gesproken hebt? En heb je de behoefte dit alsnog met je geliefden te delen? Gebruik je laatste levensfase dan om de lucht te klaren. WensIntens biedt hiervoor diverse mogelijkheden. Maak een film, kaart of brief aan nabestaanden en verlaat het leven in alle eerlijkheid.