Gastblog

Door: Theo van Velthuijsen

Een paar maanden geleden werd ik attent gemaakt op de website van WensIntens (voor blijvende herinneringen). Duidelijke, transparante website met heldere informatie van wat zij doen. Er zijn een aantal raakvlakken met mijn afscheidsfotografie dus ik heb ze opgebeld. Een enthousiaste Judith hoort mij aan en een afspraak is snel gemaakt.

Afgelopen vrijdag ontmoet ik twee vrolijke en kordate dames, Judith die ik al aan de telefoon heb gesproken en Sara. Samen vormen zij de basis van hun bedrijf WensIntens. Nadat ik heb uitgelegd wat ik doe en waar ik voor sta zijn zij aan de beurt. Ik krijg een helder verhaal over de drie pijlers waar zij zich mee bezig houden en ik merk dat ik erg enthousiast word.

In het kort komt het hier op neer; WensIntens kan voor jou de organisatie uit handen nemen voor de laatste wensen, de zgn. bucketlist. Ook een afscheid vieren is mogelijk. Een afscheid waarbij de hoofdpersoon zelf nog aanwezig is, hoe mooi is dat! Ode aan het leven noemen ze dat. Als laatste bieden ze jou de mogelijkheid om, nadat je het leven verlaten hebt (zoals ze dat heel mooi noemen), jouw nabestaanden nog liefde en aandacht te geven door middel van flessenpost. Van brief tot videoboodschap tot bosje bloemen op een speciale datum, mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

WensIntens sluit mooi aan op wat ik graag zou willen betekenen voor mensen die in hun laatste fase van hun leven staan. Afscheidsfotografie in de breedste zin van het woord. We sluiten af met de boodschap dat we elkaar nog vaker zullen gaan spreken. Ik heb er nu al zin in om samen met deze dames, met het hart op de juiste plek, samen te gaan werken!

Vlog

WensIntens op de Uitvaartbeurs in Diessen

Hoe is het logo van WensIntens tot stand gekomen?