Ode aan het leven vieren

Een laatste samenzijn dat niemand meer vergeet
Als je levenseinde nadert kan het prachtig zijn om samen te komen met eenieder die je lief is en het leven te vieren. Je viert het zo groots of intiem als jij dat wenst: met een afscheidsfeest, viering, lunch of diner. Jouw lievelingseten, drinken, muziek en de mensen waar jij om geeft, vormen tijdens dit onvergetelijke afscheid de basis. WensIntens adviseert, organiseert en begeleidt een laatste samenzijn met ruimte voor woorden die je geliefden aan je willen richten, een toost op wat het leven je bracht, een lach, een traan en jouw persoonlijke wensen.

Een afscheidsfeest, viering, lunch of diner zoals jij dat wenst
Voor persoonlijke invulling is volop ruimte, de hele dag staat immers in het teken van jou. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het vastleggen van de middag of avond door een professionele fotograaf of videograaf. Zo creëer je een blijvende herinnering voor je nabestaanden.
  • Het oplaten van wensballonnen waarop genodigden hun wens aan jou richten.
  • Rituelen die vanuit het geloof of elementen die vanuit het leven komen. Geef ze een plek tijdens de samenkomst.
  • Het beschilderen van de kist en het schrijven van afscheidsbriefjes voor in de kist.
  • Het creëren van een sprei voor over de kist. Vraag alle genodigden om een stukje van een T-shirt mee te nemen dat na afloop samengevoegd wordt tot een sprei.

Wat jouw wensen ook zijn, WensIntens vertaalt ze met alle liefde naar jouw afscheidsfeest, viering, lunch of diner. Jij wenst, wij realiseren het. Niets is te gek, alles is mogelijk.